Home / Zutphen / Volvo Schotpoort Zutphen gevestigd in fraaie nieuwbouw

Volvo Schotpoort Zutphen gevestigd in fraaie nieuwbouw

ZUTPHEN – Autobedrijf Schotpoort, Volvo dealer voor Zutphen, Brummen en wijde omgeving, is verhuisd naar een nieuw pand aan de Loohorst in Zutphen. Makkelijk bereikbaar, vlakbij het ziekenhuis. Sinds vorige week zijn Ruud Schotpoort en z’n mensen op hun nieuwe stek aan de slag.

Aan de Loohorst 1 kunnen klanten Schotpoort vinden in een compacter pand waar ze hun filosofie van ondernemen beter uit kunnen dragen. Ruud Schotpoort: “We kunnen daar efficiënter, milieuvriendelijk en goedkoper werken.” Het makkelijk bereikbare pand is voorzien van alle moderne gemakken. Klanten die even moeten wachten op een servicebeurt of reparatie, kunnen bijvoorbeeld in het nieuwe gebouw rustig verder werken. Alle voorzieningen voor ‘het nieuwe werken’ zijn namelijk speciaal voor de klanten aanwezig, onder het motto: U werkt bij ons, wij werken voor u.

Veel klanten kwamen al een kijkje nemen en brachten soms spontaan een presentje mee. En dat terwijl de officiële opening pas na de zomer plaats gaat vinden. “We zijn nu, zo kort na de verhuizing, de laatste punten op de ‘i’ aan het zetten”, vertelt Schotpoort. “Maar het voelt goed als klanten je spontaan even komen feliciteren met je nieuwe bedrijfspand.” Meer informatie is te vinden op: www.schotpoort-zutphen.nl

Foto:
Ruud Schotpoort en zijn team Volvo-specialisten voor de fraaie nieuwe vestiging in Zutphen – foto: Wencel Maresch

 

Lees ook

Brummenaar opgepakt wegens verboden wapenbezit

ZUTPHEN – Een 53-jarige man uit Brummen is maandagavond door de politie opgepakt omdat hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.