OLTO geeft Italiaans concert op Kasteel Ter Horst

LOENEN – Op zaterdag 6 juli vervolgt Muziekvereniging OLTO haar 100-jarig jubileumjaar met een Italiaanse avond bij Kasteel Ter Horst aan de Hoofdweg. Op dit jaarlijkse zomerconcert staat dit keer Italië centraal. Het opleidingsorkest onder leiding van Gerd Wensink, de drumfanfare met Simon Kleinjan en het harmonieorkest onder leiding van Willem Zee laten een luchtig en gevarieerd programma van Italiaanse muziek horen.

De entourage is ook op het thema aangepast: het binnenplein van Kasteel Ter Horst staat vol met terrasjes en de kleuren van de Italiaanse vlag zijn overal terug te vinden, zelfs in de verlichting. Ook wordt er gezorgd voor drankjes en pittige hapjes.
Het terrein is open vanaf 19.00 uur, waarna het concert om 19.30 uur begint. De toegang is gratis. Meer informatie over het concert en het jubileumjaar staat op www.olto.eu. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar Verenigingsgebouw De Brink, Hoofdweg 5 in Loenen.

OLTO wil met dit concert ook een bijdrage leveren aan de (bescheiden) viering van Loenen 1175 jaar. Tijdens deze feestelijke avond is ook even tijd ingeruimd voor een andere activiteit in het kader van het dorpsjubileum. Tussen de optredens van de OLTO orkesten vindt namelijk de presentatie plaats van een fotoboek met Loenenaren die in het verleden in het nieuws hebben gestaan. Martien Kobussen is de samensteller en zal hier het eerste boek aanbieden. Nadien is het daar ook te koop.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.