Home / Regio / Duivenuitslagen

Duivenuitslagen

REGIO – In het weekend werden twee duivenvluchten gehouden. Ze werden beiden vanuit Frankrijk gehouden: St. Quintin en Perigueux. De uitslagen:

St. Quentin:
P.V. de Luchtbode Doesburg: 1. Donderwinkel & dochter, 2. J. van Zadelhoff, 3. F. Hermans, 4. M. ten Dolle, 5. H. Venhorst; Ons Vermaak: 1. J. Onstenk; 2. S. Brinkhorst; 3. Comb Nijmeijer/Wezenberg; 4 en 5: Comb Geerdink/Wienk; Gevleugelde Vrienden: 1. J. van Minkele; 2. H. Tap; 3. R. Uylen; 4. V. Brinkhorst; 5. P. van Braam; PV Rheden: 1, 2 en 3: G. Curré; 4 en 5: C. van Huenen; PV Velp-Zuid: 1 en 2: B. Danen; 3. Comb Meijer; 4. A. Kok en Zn; 5. John en Roy Roelofs; PV de Zwaluw: 1 en 2: A. van Santen; 3 en 4: B. Gerritsen; 5. Comb Liethof-Bosveld

Perigueux:
P.V. de Luchtbode
: 1. E. Althoff, 2. Th. Tolhuisen, 3,5. E. Liet, 4. W. Gerhardus; Ons Vermaak: R. Yanar; 2 en 5: N. van Ark; 3. A. Driessen; 4. A. van Ark; PV Rheden: 1, 2 en 3: Comb Coja-Erpeka; PV Velp-Zuid: 1 en 2: W. Heer; 3. H. Overbeek; 4. N. van Hummel; 5. J. Jansen; Gevleugelde Vrienden: 1 en 2: A. van de Velden; PV de Zwaluw: 1 en 2: M. Verbeek
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.