Beginnerscursus EHBO

VELP – Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO, afdeling Velp-Rozendaal start, bij voldoende deelname, 30 september een beginnerscursus EHBO. De cursusavonden zijn op maandag van 19.30 tot 21.30 uur en worden gegeven in het verenigingslokaal in de DR. A. van Voorthuijsenschool aan de Schoolstraat 12 in Velp. tijdens de cursus leert men hoe te handelen bij een ongeval in huis of op straat. ook leert men reanimeren en omgaan met een AED. De kosten bedragen 165 euro, inclusief materiaal en examen. Diverse zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) het lesgeld.

www.ehbo-velp-rozendaal.nl
Coby van den Heuvel, tel. 026 – 3649371
E-mail. secretariaat@ehbo-velp.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.