Home / Bronkhorst / Phoenix zingt in de Vroolijke Frans

Phoenix zingt in de Vroolijke Frans

BRUMMEN – Uitspanning de Vroolijke Frans heeft op de donderdagavonden een cultureel programma voor de verenigingen uit Brummen en omgeving waarbij iedereen welkom is. Op 20 juni was Vrouwenkoor Phoenix aan de beurt. Het koor met 67 vrouwen viert dit jaar haar dertig jarig bestaan en onder de bezielende leiding van Jan Jaap Nuiver lieten zij een deel van hun gevarieerde repertoire horen in een goed gevulde zaal met enthousiast publiek. Op 27 juni treedt Phoenix nog een keer op voor bewoners en personeel van verzorgingshuis Tolzicht in Brummen.

www.vrouwenkoorphoenix.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.