Home / Laag-Soeren / Geslaagde skeelertocht

Geslaagde skeelertocht

LAAG-SOEREN – Vanavond was het dan zo ver: de skeelertocht in Laag Soeren!
Deze werd wederom georganiseerd door IJsbaanvereniging Laag Soeren. De ijsbaanvereniging vindt dat er in de zomer ook geschaatst mag worden vandaar dat zij dit jaar voor de 10de keer voor kinderen t/m 15 jaar uit de gemeente Rheden en Brummen dit evenement organiseren.

De kinderen konden zich inschrijven tussen 19:00 en 19:15 uur
Het feest werd geopend door trail biker Sjoerd Verlaan, die liet tijdens zijn show een paar mooie stunts zien. Na de show was er warming up om de spieren op te warmen en om 19:30 uur werd het startschot gegeven. Alle kinderen ging van start om met de tocht mee te doen, die in het teken van Friesland stond. Na afloop van de tocht kreeg iedereen die mee gedaan had een aandenken mee voor thuis.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.