Home / Giesbeek / Bereikbaarheid Rhederlaag rondom Dreamfields Festival

Bereikbaarheid Rhederlaag rondom Dreamfields Festival

GIESBEEK – Het Bahrsche Strand en naturistenstrand van recreatiegebied Rhederlaag in Giesbeek is van 24 juni tot en met 3 juli niet toegankelijk in verband met de op- en afbouw voor het dancefestival Dreamfields, dat zaterdag plaatsvindt. Organisator The Matrixx verwacht 20.000 bezoekers.

Strandbezoekers kunnen tijdens het evenement en gedurende de op- en afbouw uitwijken naar de andere stranden van Rhederlaag, bijvoorbeeld de Lathumse Hoek en de Noordoever. Deze zijn beide te bereiken via de Marsweg. De Giese Kop is bereikbaar via de Uitmeentsestraat.
Tijdens de op- en afbouw is het Bahrsche Strand/ naturistenstrand beperkt te gebruiken. Ter plekke staat dit met bebording aangegeven. Geadviseerd wordt om naar een ander strand uit te wijken, er is geen alternatief op Rhederlaag. Naturisten kunnen wel terecht op het naturistenstrand van recreatiegebied Bussloo in Voorst.
De opbouw start op maandag 24 juni en duurt tot en met de start van Dreamfields Festival op zaterdag 29 juni. De afbouw is woensdag 4 juli 2013 gereed. Vanaf donderdag 5 juli 2013 is het strand weer als vanouds te gebruiken.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.