Home / Eerbeek / Expo Indro-Art

Expo Indro-Art

EERBEEK – Na het succes van vorig jaar, wordt ook dit schilderseizoen bij Indro-Art in Eerbeek afgesloten met verschillende exposities. Op zaterdag 29 en zondag 30 juni exposeren de cursisten hun werk. Een heel seizoen hebben ze onder leiding van Ivonne Drosten op verschillende dagdelen schilderlessen gevolgd. De resultaten zijn van hoge kwaliteit die door belangstellenden zeer zeker op prijs gesteld zullen worden. Er is werk te bewonderen van volwassenen en jeugdige leden. De expositie wordt gehouden aan de Molenstraat 8 en Eerbeek en is te bekijken van 11.00 tot 17.00 uur.
Het weekend van zaterdag 6 en 7 juli staat in het teken van werk van Ivonne Drosten zelf. Haar werk kan qua stijl voornamelijk onder de realistische fijnschilders genoemd worden. Juist door haar veelzijdigheid in stijl, kleur en vorm zal men door haar werk verrast gaan worden. Ook hier zijn de openingstijden van 11.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie: tel 0313-654620
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.