Home / Loenen / Winnaars kaartcompetitie VV Loenermark

Winnaars kaartcompetitie VV Loenermark

LOENEN – Vrijdag werd in het clubhuis de laatste kaartavond gehouden van de kaartcompetitie 2012/2013 van de VV Loenermark. De deelname voor het klaverjassen en jokeren was wederom goed te noemen. Leden, donateurs en gasten konden hieraan deelnemen. In een gezellige sfeer werd er maandelijks gekaart. Elke keer zijn er winnaars, maar ook wordt de eindstand bijgehouden van deze kaartcompetitie. Het bestuur had voor de winnaars leuke prijzen in petto. William Brom maakte de eindstand bekend en reikte de prijzen uit. Bij het klaverjassen was Henk Jurriëns de winnaar met 39.358 punten, tweede werd Jan Jochems met 39.172 punten en derde Theo Modderkolk met 38.774 punten. Een flink aantal mannen en vrouwen deden ook aan jokeren. Tiny Klomp was de beste met 540 punten, tweede Stien Elsebroek met 546 punten en op de derde plaats Gerrie ter Horst met 597 punten. Op 6 september start de nieuwe kaartcompetitie weer.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.