Home / Loenen / Zomerse expositie in Loenen

Zomerse expositie in Loenen

LOENEN – Twee Nederlandse en twee buitenlandse kunstenaars laten in een zomerse expositie hun kunsten zien in Galerie Beeldentuin ’t Arthuus in Loenen. De kunstwerken zijn te zien van 28 juni tot en met 18 augustus.

Annelies Tetering (Nederland) laat haar keramieke werken zien. Het thema in haar objecten is Gelaagdheid. De natuur is haar belangrijkste inspiratiebron. Door het werken met meerdere lagen, glazuren, oxides, pigmenten en kristalglazuren ontstaat er een uniek beeld. Mieke Diekmann (Nederland) laat schilderijen en bronzen zien. Haar schilderijen zijn warm en levendig door de kleuren uit Toscane en Umbrië. Enkele nieuwe beelden zijn te zien in de beeldentuin.
Kristina Assarsson (Zweden) laat het zomerse gevoel goed overkomen met haar schilderijen. In olieverf legt ze zomerse taferelen vast, zoals bloemenweides, vijverpartijen, strandgezichten en cottage-achtige tuinen. Jan Verschueren (België) laat met zijn objecten zijn geestigheid zien. De eerste regels van zijn gedicht laten zijn kijk op kunst zien: ,,Hoe roest mooi kan zijn, hoe schoonheid kan roesten.”
De expositie is te zien op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur of op afspraak.
De galerie doet op 27 en 28 juli ook mee aan de Open Atelierroute Art Brummen. Op elke locatie ligt een fietsroute voor de 37 kilometer lange fietstocht klaar. Kijk voor meer informatie op www.art-brummen.nl.
Ook tijdens de jaarlijkse paardenmarkt op maandag 5 augustus opent de galerie haar deuren van 9.30 tot 14.00 uur.
Kijk voor meer informatie op www.arthuus.nl.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.