Home / Dieren / Servicepunt Dieren zoekt vrijwilligers

Servicepunt Dieren zoekt vrijwilligers

DIEREN – Het Servicepunt Dieren is dringend op zoek naar vrijwilligers. Zelfs vrijwilligers die slechts één uurtje tijd hebben in de week zijn van harte welkom. Het Servicepunt is op zoek naar mensen die andere bewoners in Dieren willen helpen met het onderhouden van tuinen, het doen van boodschappen, klusjes in en om het huis, het rijden naar ziekenhuis of dokter en nog veel andere klussen.
Ook het telefoonteam van het Servicepunt zoekt vrijwilligers die een uurtje beschikbaar hebben om vraag en aanbod aan elkaar te kunnen koppelen. Het Servicepunt, gevestigd in Pand 31 aan de v.d. Duyn van Maasdamstraat 31, is op maandag, woensdag en vrijdag open van 10.00 tot 11.30 uur. Bel voor meer informatie 0313-845114 of kom langs tijdens de openingstijden.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.