Home / Apeldoorn / Nathan Stukker lijsttrekker CDA Apeldoorn

Nathan Stukker lijsttrekker CDA Apeldoorn

APELDOORN – Nathan Stukker is op dinsdag 18 juni door de leden van het CDA Apeldoorn gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014. Tijdens de ledenvergadering sprak hij de ambitie uit om net als in 2010 een goed resultaat neer te zetten in de gemeente Apeldoorn.

,,We hebben als partij veel te bieden. Vele betrokken en enthousiaste leden laten zien dat het CDA een partij is waar een economische, financiële agenda altijd gepaard gaat met oog voor de menselijke maat. Het CDA heeft veel te bieden ten aanzien van zorg, economie en wonen. Dat brengt perspectief voor Apeldoorn”, aldus Stukker.
Nathan Stukker is 33 jaar oud, getrouwd met Ellen en is trotse vader van Hanne, Jolijn en Boaz. Ze wonen in de wijk Woudhuis. Stukker begon deze raadsperiode als fractievoorzitter, maar werd eind 2011 wethouder in het college van burgemeester en wethouders. Binnen het college is hij verantwoordelijk voor Ruimtelijke Ordening, Stedenbouw & Cultuurhistorie, Bouwzaken, Economische Zaken en Wonen. Deze thema’s zullen waarschijnlijk ook aan bod komen in het verkiezingsprogramma van het CDA, waar op dit moment aan wordt gewerkt.
 

Lees ook

Actiegroep geeft Kamer-leden kaart voor natuurfilm

APELDOORN – Stichting Red de Veluwe biedt alle woordvoerders Luchtvaart uit de Tweede Kamer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.