Home / Bronkhorst / Afscheid van chauffeuse buurtbus

Afscheid van chauffeuse buurtbus

BRUMMEN – De buurtbusvereniging HTOV heeft afscheid genomen van de enthousiaste chauffeuse Corrie Beuwer. Zeer tegen haar zin heeft zij het rijden in de buurtbus moeten beëindigen, vanwege het bereiken van de door de verzekering gestelde leeftijd, waarop niet meer in de buurtbus mag worden gereden.
De voorzitter van de vereniging roemde Corrie in haar toespraak over het feit dat ze tijdens haar bijna 25-jarige periode als chauffeur ruim 130.000 kilometer heeft gereden zonder schade te veroorzaken. Om de pijn van het stoppen wat te verzachten en om Corrie de eer te bewijzen die ze verdient, benoemde de voorzitter haar tot erelid van de vereniging. Corrie is de vijfde binnen de buurtbusvereniging die deze titel mag dragen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.