Home / Ellecom / Twee personen naar ziekenhuis na botsing Ellecom

Twee personen naar ziekenhuis na botsing Ellecom

ELLECOM – Bij een botsing tussen twee auto’s op de N317 (Fraterwaard) tussen Ellecom en Doesburg, zijn donderdagmiddag twee gewonden gevallen. De slachtoffers, een 38-jarige vrouw uit Dieren en haar 15-jarige dochter, zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond kwart over twaalf ter hoogte van de kruising met de A348. De Dierense was naar eigen zeggen vanaf de A348 linksaf de N317 opgereden richting Ellecom. Op dat moment kwam een 44-jarige automobilist uit Harlingen over de N317 aanrijden, komende vanuit de richting Ellecom. Op de kruising botsten beiden op elkaar. De Dierense en haar dochter kampten met nekklachten en moesten naar het ziekenhuis. De Harlinger mankeerde niets. Beide bestuurders hadden verklaard bij groen licht de kruising te zijn opgereden. De dienst verkeersongevallen-analyse onderzoekt de toedracht.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.