Home / Arnhem / Dierenaren aangehouden na wangedrag in uitgaanscentrum

Dierenaren aangehouden na wangedrag in uitgaanscentrum

ARNHEM – Twee twintigjarige Dierenaren zijn in de nacht van donderdag op vrijdag in de Arnhemse binnenstad door de politie aangehouden wegens onder meer belediging en openbare dronkenschap. Ook wilden ze agenten te lijf gaan.

Surveillerende agenten zagen rond 01.00 uur een opstootje ontstaan op de Korenmarkt nabij de Muntersteeg. Daar troffen ze enkele medewerkers van een horecazaak aan, die aangaven dat de beide Dierenaren waren weggelopen terwijl ze de rekening niet hadden betaald. De twee waren flink onder invloed van alcohol en scholden de agenten uit. Toen een van hen daarbij werd aangehouden ontstond een schermutseling, waarna uiteindelijk beide Dierenaren werden meegenomen naar het politiebureau.
 

Lees ook

Groots Polman Opticiens Eyewear Event in Arnhem

ARNHEM / VELP – Polman Opticiens, waar Focus Optiek in Velp onder valt, houdt zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.