Home / Loenen / Zonnebloem Loenen bezoekt Aardbeienhoeve

Zonnebloem Loenen bezoekt Aardbeienhoeve

LOENEN – Een bus vol gasten van de Zonnebloem afdeling Loenen vertrok woensdag richting Twente. De chauffeur, een echte Tukker, vertelde onderweg veel en liet het gezelschap genieten van het mooie landschap. In Manderveen werden de gasten verwelkomd met koffie of thee en een Twentse beschuit met natuurlijk aardbeien met slagroom. Daarna kregen ze een film te zien over hoe tegenwoordig de aardbeien gekweekt worden. Hieruit bleek dat er heel wat werk verzet wordt voordat de bakjes met zomerkoninkjes in de winkel zijn. Ook was er gelegenheid om het bedrijf rond te kijken. Velen namen in het winkeltje iets lekkers mee voor thuis. Na genoten te hebben van ijs met slagroom en verse aardbeien, ging de bus weer terug naar Loenen. Daarna werd de reis afgesloten met een goed verzorgd diner bij het Eefcafe Het Ruifje in Loenen.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.