Home / Doesburg / Vuurbol slaat in schoorsteen

Vuurbol slaat in schoorsteen

DOESBURG – Donderdag trok een waar noodweer over de Achterhoek en dus ook over Doesburg. In de Vuurdoornstraat was het raak, toen een grote vuurbol insloeg op de schoorsteen van een huis en het dak begon hierop te roken. De toegesnelde brandweer van Doesburg riep de hulp van de hoogwerker in om op het dak te kunnen komen. Bij controle bleek het gelukkig allemaal mee te vallen, maar de schoorsteen is wel gebarsten op een aantal plaatsen. Om uit elkaar vallen te voorkomen werd er een spanband omheen getrokken zodat er geen verdere ongelukken mee kunnen gebeuren.
Tegelijkertijd werd de tweede ploeg van Doesburg opgeroepen voor een brandje in Angerlo. Ook daar was een vuurbal ingeslagen en ook daar bleef de schade gelukkig beperkt. Op Molengaarde was er weer een overstroming, omdat het gemaal was uitgevallen en dat gebeurt in die wijk nog al eens – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.