Home / Eerbeek / Acht keer 1 minuut gratis winkelen

Acht keer 1 minuut gratis winkelen

EERBEEK – "Die minuut duurde eigenlijk nog best wel lang, we konden het winkelkarretje blijven inladen!" Nog nahijgend van rennend één minuut gratis winkelen, is één van de acht prijswinnaars zichtbaar zeer tevreden met de buit. "Ja joh, kijk dan, flessen wijn, van alles voor de barbecue, shampoo, babyvoeding en luiers, afwasmiddel, waspoeder, snoep, koffie, nootjes en voor Vaderdag ook nog twee kratten bier! Laat het weekeinde maar beginnen!"

De acht winnaars scoorden gemiddeld zo’n € 150.- per winkelkar en dat is een prestatie die aan de hoge kant is, weet Supermarkt-ondernemer Casper Heine van Jumbo Eerbeek. Ondanks dat Jumbo de prijzen weggeeft, is hij ook zeer tevreden. "Ja, tuurlijk, het is toch prachtig om te zien dat alle winnaars veel voldoening hebben van deze actie. We hopen dat zij het rondvertellen in hun omgeving, want dan is het mooie reclame."
De prijswinnaars hebben deze prijs gewonnen met een actie op Facebook van Jumbo Eerbeek. De actie werd gehouden omdat eerder dit voorjaar Jumbo Eerbeek werd verkozen tot beste zelfstandige supermarkt van de provincie Gelderland. Volgens supermarkt eigenaar Heine volgen de komende maanden nog meer extra leuke activiteiten voor klanten.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.