Home / Dieren / D3 van VV Dieren pakt titel

D3 van VV Dieren pakt titel

DIEREN – Vorige week hebben de spelers en één speelster van het D3 team van de VV Dieren alsnog het kampioenschap kunnen vieren. Na een spannend slot van het seizoen was het feestje een verdiende beloning. Een mooi persoonlijk woordje van de voorzitter, een medaille en een bal zijn de herinneringen aan dit fantastische seizoen. ‘Het kader, ouders en sponsoren zijn trots op deze fijn groep en feliciteren hen bij deze nogmaals!’, zo laat trainer/coach Remco Jansen weten.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.