Lourens Thomas stopt bij Hanzefeest

DOESBURG – Na vier jaar aan het roer bij de Stichting Doesburgse Hanze Feesten, beëindigt Lourens Thomas het voorzitterschap per 1 juli. “We kijken allemaal terug op een schitterende Hanzedag met een record aantal bezoekers , maar ‘boven de zestig’ wordt het tijd om plaats te maken voor een jongere generatie met nieuwe ideeën en het wordt tijd voordat er koninkrijkjes gaan ontstaan om de Hanze in een volgend versnelling te zetten”, aldus de scheidende voorzitter.
In vier jaar tijd is de Hanze gegroeid van een leuke rommeldag tot een goed gefundeerde stichting, die breed gedragen wordt en die bezoekers trekt vanuit de regio, maar ook vanuit Duitsland en zelfs de Randstad. “Omdat de samenwerking met de Gemeente Doesburg optimaal is, hebben we flink kunnen groeien zonder hinderlijk voor de omwonenden te worden. De toekomst van de Hanze ziet er zonnig uit”, aldus Thomas.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.