Home / Doesburg / Gerard Albers lijsttrekker CDA Doesburg

Gerard Albers lijsttrekker CDA Doesburg

DOESBURG – Gerard Albers is door het bestuur voorgedragen als lijsttrekker van CDA Doesburg bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. De afgelopen jaren heeft hij bewezen zich volledig in te zetten voor de belangen van de Doesburger.
In zijn werk als raadslid staat hij volgens de christen-democraten op bijzondere wijze midden tussen de mensen en is hij begaan met de individuele problematiek die inwoners van onze stad ondervinden. Ook algemene belangen als zelfstandigheid en lokale voorzieningen liggen hem aan het hart. Daarnaast voert hij het volledige CDA Doesburg team aan op een toegankelijke manier waarbij iedereen bij wordt betrokken. Logischerwijs ziet het bestuur Gerard Albers dan ook bij de komende verkiezingen het betrokken en actieve CDA Doesburg vertegenwoordigen als lijsttrekker.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.