Home / Regio / Duivenuitslagen

Duivenuitslagen

REGIO – In het weekend werden twee duivenvluchten gehouden. De gevederde vrienden kwamen thuis nadat ze waren gelost in St. Vincent en in Nanteuil le Haudouin. De resultaten zijn:

St. Vincent:
P.V. de Luchtbode: 1,3. A.H. Schuijling, 2. Th. Gerhardus, 4,5. J. van Halteren. Ons Vermaak Eerbeek: 1. A. van Ark; PV Rheden: 1, 2 en 3: Comb Coja/Erpeka; PV de Zwaluw: 1, 2, 3 en 5: A. van Santen; 4. G. Zonnenberg; Gevleugelde Vrienden: 1 en 2: W. Menger; 3. J. Karman; PV Velp-Zuid: 1 en 5: John en Roy Roelofs; 2 en 3: Comb. Bisselink; 4. H. Overbeek.

Nanteuil Le Haudouin:
P.V. de Luchtbode: 1,4. Linnenbank & zn, 2,3,5. J. van Zadelhoff; Ons Vermaak Eerbeek: 1. J. Onstenk; 2. R. Yanar; 3, 4 en 5: Comb Nijmeijer/Wezenberg; PV Rheden: 1. J. van Dijkhuizen; 2, 3 en 4: G. Curré; 5. L. Matser; PV De Zwaluw: 1 en 2: M. Verbeek; Gevleugelde Vrienden: 1. A. Verheul; 2, 3, 4 en 5: Comb. Pelgrim; PV Velp-Zuid: 1 en 5: B. Danen; 2: R. Bailly; 3. A. Hogeweg; 4. H. Jordens.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.