Extraatje voor eerste kopers Dassenburcht in Loenen

LOENEN – Het ziet er naar uit dat er eindelijk schot komt in de bouw van appartementen en woningen op de hoek Horstweg/Eerbeekseweg. Na veel tegenslagen, kan aannemer Bessels uit Wilp wellicht nog dit jaar beginnen aan het aangepaste ontwerp ‘Dassenburcht’ op deze plek. Loenen krijgt dan op deze centraal gelegen hoek een nieuw beeld waar het dorp trots op kan zijn.

Het plan is aangepast en komt met een nieuwe uitstraling die volgens de aannemer past in het dorp Loenen en ook nog eens met aantrekkelijke prijzen op de markt. De verkoop start 24 juni tijdens de verkoop-/ informatieavond in verenigingsgebouw De Brink aan de Hoofdweg 3-5 in Loenen. Voor de eerste kopers heeft Bessels een extraatje in de vorm van een gratis keuken. Alle appartementen worden standaard voorzien van sanitair.

De appartementen zijn allen ruim van opzet met woonoppervlakten van circa 90 tot 110 m². Daarnaast beschikken de appartementen over een berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Op geheel eigen grond, en volledig te financieren. Het eerste deel van het plan bestaat uit zeven koopappartementen aan de Eerbeekseweg en tien huurappartementen aan de Horstweg in opdracht van woningbouwvereniging Sprengenland Wonen, alsmede een commerciële ruimte en drie starterswoningen aan het Middenpad. Zes koopappartementen zijn gesitueerd aan de Eerbeekseweg en een appartement is gesitueerd op de hoek Eerbeekseweg/Horstweg met een mogelijkheid voor een extra vide, kamer of bergruimte.
De zes appartementen zijn geprijsd voor € 189.000 v.o.n. het zevende (hoek)appartement is geprijsd op € 225.000 v.o.n. incl. de parkeerplaats in de kelder. De drie starterswoningen komen aan de nieuw aan te leggen weg het Middenpad. Deze woningen zijn geprijsd vanaf € 195.000 v.o.n Zowel bij de starterswoningen als de meeste appartementen is een Starterslening mogelijk. Hierdoor is het voor een starter extra aantrekkelijk om in te stappen. Scherp geprijsde woningen en appartementen, een lage hypotheekrente en een Starterslening van maximaal € 25.000.
De tweede fase van het project bestaat uit acht eengezinswoningen in rijen van vier, vier starterswoningen en vier twee-onder-een-kap-woningen. De tweede fase gaat later van start, maar inschrijven is nu al mogelijk. Geïnteresseerden voor het project kunnen zich melden bij Tijmen Kroes & Huibers makelaars, telefoon 055-5212155.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.