Home / Doesburg / Doesburgs meisje ernstig gewond bij verkeersongeval

Doesburgs meisje ernstig gewond bij verkeersongeval

ZUTPHEN / DOESBURG – Bij een verkeersongeval op de Den Elterweg in Zutphen is dinsdagochtend een 15-jarig meisje uit Doesburg ernstig gewond geraakt. Het meisje is opgenomen in het ziekenhuis in Nijmegen.

Het ongeval gebeurde omstreeks half negen ter hoogte van de kruising met de IJsselweg. Vermoedelijk is het slachtoffer met de fiets de weg overgestoken en had daarbij een naderende auto, bestuurd door een 40-jarige man uit Zutphen, te laat opgemerkt. De automobilist zag geen kans meer een aanrijding te voorkomen, waarna de Doesburgse werd geschept. Het slachtoffer heeft daardoor ernstig letsel opgelopen en is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.