Hans Heus wint Flevo-mendagen

EERBEEK / BIDDINGHUIZEN – In het weekend werden in Biddinghuizen de nationale vierspan menwedstrijd gereden tijdens de groots opgezette Flevo-mendagen. Nadat Hans Heus uit Eerbeek en zijn team sinds kort opgenomen zijn in het Nederlandse A-kader, was dit de eerste wedstrijd waar het Geldersch Vierspan Team moest bewijzen dat de plaatsing in het A-kader een juiste beslissing was van de bondscoach Harry de Ruiter. Heus en z’n team slaagden wat dat betreft op alle fronten.

De wedstrijd voor de menners bestond uit drie onderdelen. Heus en zijn team lieten niets aan het toeval over en stonden goed voorbereid aan de start. Ze wisten in een spannende wedstrijd alle drie de onderdelen winnend af te sluiten.
Na een zeer goed gereden dressuurproef op zaterdag, werd dit onderdeel gewonnen en ook de daarop volgende vaardigheidsproef wist Hans met zijn team foutloos en winnend af te sluiten.
Zondag werd de wedstrijd traditioneel afgesloten met een spannende marathon. Ook dit onderdeel wist het Geldersch Vierspan Team te winnen.
Als nieuw lid van het nationale A-kader heeft het Geldersch Vierspan Team laten zien dat ze klaar zijn voor de komende wedstrijden.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.