Vacatures in vrijwilligerswerk

RHEDEN/ROZENDAAL – Het Loket Vrijwillige Inzet & Sociale Activering, ondergebracht bij de Stichting VIVA Rheden, ondersteunt het vrijwilligerswerk in de gemeenten Rheden en Rozendaal. Regelmatig zijn er leuke vacatures in vrijwilligerswerk waarop belangstellenden kunnen reageren. Dit kan op de website www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/rheden.
Op de volgende vacatures kan nu worden gereageerd: een jongen uit De Steeg is op zoek naar een huiswerkbegeleider. Hij gaat volgend jaar naar groep 8 en heeft last van dyslexie. Een 22-jarige gehandicapte man uit Zevenaar zoekt een chauffeur die hem vier keer per week naar de dagopvang in Velp kan brengen. Als er een vrijwilliger wordt gevonden die de pauwen, eenden, kippen en duiven wil verzorgen in de onlangs gerenoveerde pauwenkooi in het Carolinapark in Dieren, zet de gemeente Rheden de dieren weer terug.
Wie belangstelling heeft voor een vrijwilligersbaan kan contact opnemen via vrijwilligerswerk@viva-rheden.nl of 0313-490703.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.