ABN AMRO hoofdsponsor Windmill Cup

VELP – Het jeugdtennistoernooi de Windmill Cup heeft in ABN AMRO een nieuwe hoofdsponsor gevonden. ABN AMRO verbindt zich voor twee jaar als hoofdsponsor aan de Windmill Cup. Het tennistoernooi voor jeugd tot en met 14 jaar vindt dit jaar plaats van 13 tot en met 21 juli in Velp.

De Windmill Cup is een categorie 1 toernooi van de Tennis Europe Junior Tour. Veel huidige top-10 spelers, zoals Federer, Wozniacki, Murray, Tsonga en Sharapova speelden in hun jeugdjaren dit toernooi. De Windmill Cup is één van de vijf grandslam toernooien die de Young Stars Association jaarlijks organiseert. In Parijs, Nantes, Keulen en Hasselt vinden de andere grandslams plaats.
De Windmill Cup biedt ook een breder venster naar de toekomst door het organiseren van clinics in wijken en op scholen, door het opzetten van milieuprojecten en door samenwerking met UNICEF. Juist deze brede kijk op de sport sluit volgens districtsdirecteur Arnhem en Achterhoek van ABN AMRO goed aan bij de kernwaarden van de bank. “Toptennis past bij ABN AMRO. Zo zijn we al 40 jaar hoofdsponsor van het WTT in Ahoy. Op de Windmill Cup spelen jonge talenten die wij graag ondersteunen.”
Toernooidirecteur Dorien Everaars van de Windmill Cup is blij met de nieuwe hoofdsponsor. Ze ziet het als een teken van erkenning dat deze grote naam in de tenniswereld voor de Windmill cup kiest.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.