Workshop natuurfotografie op Veluwe

HOENDERLOO – Het Nationale Park de Hoge Veluwe biedt vanaf het voorjaar workshops natuurfotografie aan. De bekende natuur- en dierenfotograaf Rob Doolaard verzorgt de workshops. Het park heeft de ambitie om in de toekomst het centrum van de natuurfotografie in Nederland te worden.

Het Nationale Park de Hoge Veluwe is één van de meest afwisselende natuurgebieden van Nederland, met vlakke en heuvelachtige terreinen, bossen en eindeloze vergezichten, droge stuifzanden en kletsnatte heidevelden. Naast natuurgebieden zijn er ook veel dieren te zien, zoals moeflons, edelherten en wilde zwijnen. Een prachtige plek voor het maken van natuurfoto’s.
De workshops worden gegeven voor alle niveaus. Tijdens de basisworkshops worden de beginselen van het fotograferen uitgelegd, die meteen in de natuur in de praktijk worden gebracht. Voor gevorderde fotografen zijn er masterclasses, waarbij onder meer aandacht wordt besteed aan het fotograferen vanuit de lucht met vliegers, macrofotografie en timelaps-fotografie. Ook zijn er thematische workshops, zoals tijdens de bronst in september en het paddenstoelenseizoen in oktober.
Kijk voor meer informatie op www.hogeveluwe.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.