Kaarten voor het goede doel

VELP – De Stichting Kluiskamp zet zich in voor goede doelen. Dit doet zij onder meer door het organiseren van kaart- en bingoavonden van september tot en met mei. Door deelname aan deze activiteiten kan de stichting diverse goede doelen steunen. Dit jaar zijn de volgende goede doelen gesteund: Cliniclowns, St. Opkikker, Kinderhospice De Glind, Tafeltennisvereniging Sportclub Velp, Kikabouw, St. Scouting Dieren, St. Scouting Bospatrouille Dieren, St. Scouting Velpsche Woudloopers en De Olmen, St. Kinderdroomwens, St. Velp voor Oranje en Badmintongroep Velp.
Bij de kaartclub is nog plaats voor klaverjassers en jokeraars. Er wordt eens in de twee weken op vrijdagavond gekaart. Het kaartseizoen gaat op 6 september weer van start in de Dr. Van Voorthuijsenschool aan de Schoolstraat 12 in Velp. Kijk voor meer informatie op www.kluiskamp.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.