Home / Eerbeek / Jonge olympische talenten

Jonge olympische talenten

EERBEEK – De Jeugd Olympische Dag van Korfbal Vereniging Mélynas Domatrac in Eerbeek trok op zaterdag 15 juni veel jeugd naar de sportvelden. 102 Kinderen in de leeftijd van vijf tot en met twaalf jaar streden tegen elkaar in diverse olympische sporten.
De 47e editie van de Jeugd Olympische Dag kreeg als vanouds een echt olympisch tintje door het aansteken van een fakkel. Ook de olympische vlag mocht natuurlijk niet ontbreken bij de verschillende ceremonies waarbij de 174 gouden, zilveren en bronzen medailles werden uitgereikt. De kinderen streden tegen hun eigen leeftijdsgenootjes tijdens het hoogspringen, speerwerpen, hordenlopen, kogelstoten, verspringen en 60 meter sprint. Daarnaast was er een ronde met hindernislopen en korfschieten. Natuurlijk kon deze dag bij de korfbalvereniging niet voorbijgaan zonder een laatste korfbalronde. Alle kinderen kregen een herinnering mee aan deze sportieve dag.
Foto: Gerrit van de Pol.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.