Home / Klarenbeek / Ruim €2800 voor epilepsiebestrijding

Ruim €2800 voor epilepsiebestrijding

KLARENBEEK – De collecte van het Nationaal Epilepsie Fonds heeft in Klarenbeek €2853,10 opgebracht. De opbrengst van de collectie is bestemd voor wetenschappelijk onderzoek, voorlichtingsactiviteiten, het organiseren van aangepaste vakanties voor mensen met epilepsie en individuele hulp.

Tussen 3 en 8 juni gingen in heel Nederland ruim 30.000 vrijwilligers op pad om huis aan huis te collecteren. Epilepsie is een tijdelijke functiestoornis in de hersenen die zich uit in aanvallen. Iedereen kan epilepsie krijgen en er kan niets worden gedaan om het te voorkomen. In Nederland leven 120.000 mensen met epilepsie en 30 % van deze mensen blijft veel last houden van aanvallen. Hoe epilepsie ontstaat, is nog steeds niet bekend. Er is dus veel geld nodig voor onderzoek. Het Nationaal Epilepsie Fonds wil alle vrijwilligers bedanken en natuurlijk iedereen die een gift heeft gegeven.
Wie de collectant heeft gemist kan nog een bijdrage overmaken op giro 222111 ten name van Nationaal Epilepsie Fonds te Houten, of sms EPILEPSIE naar 4333 voor een eenmalige gift van €2,00.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.