Home / Doesburg / Computer Inloop in Doesburg

Computer Inloop in Doesburg

DOESBURG – Volwassenen die de mogelijkheden willen leren kennen van een computer kunnen op maandag, woensdag en vrijdag terecht bij de Computer Inloop in het gebouw De Linie in Doesburg.
Tijdens de openingstijden (maandag en woensdag van 12.30 tot 16.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur) zijn vrijwilligers aanwezig om de bezoekers te helpen met hun vragen. De Computer Inloop heeft geen vast programma, maar staat helemaal in het teken van de vragen die bezoekers meebrengen. Er zijn verschillende computers die gebruikt kunnen worden. Ook is er een draadloze internetverbinding beschikbaar voor mensen die hun eigen tablet of laptop meenemen.
De Computer Inloop is nog op zoek naar computerkenners die het vrijwilligersteam kunnen versterken. Kom voor meer informatie langs bij De Linie 4 of bel Caleidoz: 0313-820030 of mail naar inloopdelinie@caleidoz.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.