ATAG en Posbankloop nog jaar samen verder

VELP – De organisaties van de Posbankloop en ATAG hebben overeenstemming bereikt over de sponsoring van de 19e Posbankloop. Beide organisaties zijn verheugd te kunnen melden dat ATAG ook dit jaar naamsponsor zal zijn van het hoofdnummer, de 15 kilometer.

ATAG laat daarbij ook weten dat zij na deze editie afziet van een verder sponsorschap. Dit was al eerder aangekondigd en de organisatie toen rouw op het dak gevallen. Maar met de nu toegezegde sponsoring krijgt de organisatie van de Posbankloop voldoende tijd om te zoeken naar een nieuwe hoofdsponsor voor de toekomst. ‘Waar mogelijk, zal ATAG daar ook ondersteuning in geven’, meldt het bedrijf in een persverklaring.
Door de Stichting Posbankloop Velp worden jaarlijks op de laatste zondag van september een hardloop- en een wandelevenement georganiseerd. Hier deden vorig jaar 5.400 mensen aan mee. De Posbankloop is het grootste eendaagse sportevenement in de gemeente Rheden en geniet landelijke bekendheid.
De reden voor ATAG om te stoppen met de sponsoring na 2013, is een herziening van de strategie van het merk ATAG en het daarmee samenhangende sponsorbeleid.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.