Teams uit Apeldoorn, Dieren en Velp zamelen 32 muille in voor Roparun

REGIO – Teams uit Apeldoorn, Dieren en Velp hebben gezamenlijk een bedrag van € 32.110,63 euro ingezameld voor de Roparun. De totale opbrengst van de 22e editie is ruim 5,5 miljoen euro. Het geld is bestemd voor goede doelen die zich richten op palliatieve zorg voor mensen met kanker. In totaal 328 teams liepen tijdens het Pinksterweekend (18-20 mei) in estafette in twee dagen vanuit Hamburg en Parijs naar Rotterdam.

Henk van der Velde, voorzitter Stichting Roparun Palliatieve Zorg: "We zijn erg trots op dit resultaat. In de aanloop naar de Roparun hebben de teams zoveel mogelijk geld ingezameld. Ze organiseerden allerlei acties, zoals het inpakken van boodschappen, het wassen van auto’s, het houden van collectes en het zoeken naar sponsors. Ook verkochten de teams Roparun-loten waarvan de opbrengst ten goede komt aan het doel."

De volgende teams uit Apeldoorn, Dieren en Velp hebben dit jaar geld ingezameld voor de Roparun:
– Team 6 EcoRunners, Apeldoorn
– Team 36 AV Gelre team Dieren, Dieren
– Team 229 Team Veluwezoom, Dieren
– Team 324 Team Arnhorst, Velp

De Roparun ondersteunt doelen die helpen het motto waar te maken: Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. De opbrengst per team is te vinden via www.roparun.nl.

Volgend jaar start de Roparun op zaterdag 7 juni in Parijs en Hamburg. Binnenkort start de inschrijving. Voor meer informatie kunnen teams kijken op www.roparun.nl. Door de toevoeging van Hamburg als tweede startlocatie is er tegenwoordig voldoende capaciteit voor teams om deel te nemen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.