Home / Bronkhorst / Sportieve Seniorendag in zwembad Rhienderoord

Sportieve Seniorendag in zwembad Rhienderoord

BRUMMEN – Dit jaar organiseert Rhienderoord Zwem en Sport Plezier in Brummen voor het eerst een sportieve seniorendag. Deze dag vindt plaats op woensdag 10 juli en iedereen boven de 55+ is welkom. Deze dag heeft een ochtend- en middag-programma met daar tussen in een heerlijk gezonde lunch welke wordt begeleidt door een vrolijke muzikale noot.

Het ochtend programma staat in het teken van aquasporten en zwemmen. Tijdens de openstelling kan gebruik gemaakt worden van de welness-faciliteiten, zoals de heerlijke sauna, stoombad en whirlpool. Naast beweging en ontspanning is er ook gelegenheid voor ontmoeting tijdens de lunch en het middagprogramma.
Bij Rhienderoord zal deze dag in het teken staan van sportieve gezelligheid. De kosten van deze seniorendag bedragen 8 euro. Opgave kan bij de receptie van Rhienderoord Zwem en Sport Plezier. Ook via de mail kan aangemeld worden op: aktiviteiten@Rhienderoord.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.