Home / Openingstijden Grand Café de Korenmolen verruimd

Openingstijden Grand Café de Korenmolen verruimd

EERBEEK – Johan van Zadelhoff en zijn team hebben besloten Grand Café de Korenmolen in Eerbeek per 25 juni ook op dinsdag open te stellen voor gasten. Dit doen zij op verzoek van bezoekers. Alleen op woensdag is het restaurant gesloten. De ruimere openstelling is in elk geval tot eind september van dit jaar.

Tegelijk met deze extra openingstijd is de menukaart weer gewijzigd. Ongeveer elke twee maanden vindt een nieuwe samenstelling van het Korenmolen Keuzemenu plaats. Het menu wordt aangepast aan het jaargetijde. In het keuzemenu heeft de gast de keus om zelf uit een groot aantal voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten te kiezen. Daarnaast zijn er steeds weer zogenaamde Korenmolenspecials. Verder is gebleken dat de Proeverij letterlijk en figuurlijk zeer in de smaak valt. Bij de Proeverij krijgt de gast alle voorgerechten op tafel, zodat men van alles kan proeven. Dat geldt ook voor het Grand Dessert. Als hoofdgerecht kan men dan kiezen uit het keuzemenu. Ook aan de jeugdige gasten is gedacht. Een speciale kaart geeft hen een ruime keuze. Daarnaast wordt elke eerste zondag van de maand vanaf 16.30 uur het Molenaarsbuffet geserveerd. Dit moet wel van te voren besproken worden. Liefhebbers van een High Tea kunnen ook terecht in de Korenmolen. Men heeft een speciale thee-lijn, waarbij een keuze gemaakt kan worden uit veertien verschillende theesoorten. Voor de High Tea is reserveren noodzakelijk.

Bij de Korenmolen hoort ook de Eerbeekse Oliemolen. Het is de enige nog werkende bovenslag watermolen in Nederland. Naast de openstelling in het weekend kunnen bezoekers aan het restaurant, indien men dat wenst, een bezichtiging met uitleg van de molen krijgen. Tijdens de zomeravonden kan men op het riante terras breeduit genieten van het natuurlijk decor dat het omringende bos biedt, en waar de stilte alleen ‘onderbroken’ wordt door het geluid van de vele vogels. Het rustiek, uniek en landelijk gelegen etablissement verwelkomt haar gasten vanaf 11.00 uur voor een hapje, drankje, diner of besloten feest op maat. Tevens behoren diverse buffetten tot de mogelijkheden. De keuken is open van 12.00 tot 21.00 uur.

De Korenmolen, 0313-651331
www.dekorenmolen.com
 

Lees ook

Eerbeekse brengt gedichtenbundel uit

EERBEEK – 2020, waarin tijden van corona crisis, de wereld op de kop staat, contactberoepen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.