Zonnebloem schildert

BRUMMEN – Zeven dames van de Zonnebloem hebben een minischildercursus gevolgd in de Brummense Overtuin. Onder begeleiding van Rik van Tongeren leerden zij een aantal basisvaardigheden, die ze direct in de praktijk konden brengen. Midden in de tuin, onder twee paviljoententen, stonden schilderijtafeltjes opgesteld. Vanaf hier had de groep een prachtig uitzicht op de vijver met waterlelies, het onderwerp van deze middag. Na een wat onwennig begin, de deelneemsters twijfelden wat aan hun eigen kunnen, werd in de loop van de middag duidelijk dat met tips en aanwijzingen al snel iets heel moois kan ontstaan. De dames hebben genoten van het gezelschap, de tuin en het schilderen. Deze middag was er één in het kader van de kleinschalige activiteiten die de Brummense afdeling van de Zonnebloem haar gasten aan wil bieden. Wie ook iets voor zijn of haar plaatsgenoten wil betekenen, kan zich als vrijwilliger aanmelden door te e-mailen naar rikvantongeren@gmail.com of te bellen met tel. 0575-560700.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.