Home / Rheden / Rik de Boer beste tafeltennisser

Rik de Boer beste tafeltennisser

RHEDEN – Bij Slagvaardig in Rheden werden weer de open Rhedense kampioenschappen gehouden. Het werd een prachtig toernooi met bijna 30 deelnemers. Werden zondag eerst de poule-wedstrijden gespeeld om uit te maken wie in de volgende drie A-B-C categorieën gingen spelen. Daarna kon men aan de echte wedstrijden beginnen, waarin al snel de sterkste spelers of speelsters de bovenste plaatsen gingen bezetten.
Verrassende winnares in de C-poule werd Alexandra Hendrikse, vóór Jan van Es en als derde plaatste zich ook al verrassend Marjanne van Schee. In de B-poule was pas in de laatste wedstrijd duidelijk wie de finale gingen halen. Marc Houwen en Wim Zegers mochten uiteindelijk spelen om de plaatsen 1 en 2. Wim Zegers pakte toch de winst, Maarten van de Enk uit Dieren werd hier derde.
In de sterkste A-poule waren het vooral Jan Mostert uit Ede en Brian Swart uit Velp, die verrassend sterk zich wisten te plaatsen. Brian verraste Michel Diekema van Slagvaardig door de derde plaats voor zich op te eisen. In een spannende finale nam Mosterd door winst in de eerste game de leiding maar moest in extremis toch de titel aan Rik de Boer laten.
Organisator Marcel Bodt kan terug zien op een zeer goed en gezellig toernooi.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.