Wijkagent berispt fietsers

LOENEN – Sinds kort heeft Loenen een nieuwe wijkagent. Na vele jaren werkzaam zijn geweest in Loenen en buurtdorpen is Harry Slot vertrokken. Hij is opgevolgd door Theo Simmelink, die enige jaren werkzaam was in De Maten en Klarenbeek.

Simmelink was onlangs ook op de Loenense kermis. Volgens hem was daar een prima sfeer. Hij was daar zichtbaar en aanspreekbaar aanwezig. Hij moest daar ook een alcoholcontrole houden, want nog altijd is het zo: glaasje op, laat je rijden. Wat Simmelink wel opviel, was dat er veel mensen zonder licht fietsen. De agent is geen voorstander van bonnen schrijven op de kermis, maar volgens hem moeten de mensen wel hun verantwoordelijkheid kennen en zorgen voor hun veiligheid en die van andere weggebruikers. Als een fietser zonder licht wordt aangereden, heeft de bestuurder die de fietser aanrijdt ook een ernstig probleem door het toedoen van die fietser! Hier moet men volgens Simmelink goed over nadenken en zorgen voor een goede verlichting.
Wie agent Simmelink wil spreken, kan elke week op dinsdagmiddag tussen 17.00 en 18.00 uur naar het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek komen om de klacht of wens kenbaar te maken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.