Met de rolstoel op pad

HOOG-KEPPEL – Als je niet meer mobiel bent en gebruik moet maken van een rolstoel of andere hulpmiddelen, kan je vaak niet meedoen aan wandelevenementen. Daarom is Roll-over Bronckhorst opgezet, een driedaagse voor rolstoelers, scootmobielers en zelfs rolbedden.

De deelnemers genoten van drie dagen in de prachtige natuur van Bronckhorst. Door iedere dag een ander vertrekpunt te kiezen, werden de mooiste plekjes van de gemeente bezocht. Donderdag vertrok de club vanuit Warnsveld, vrijdag bij de Hessenhal in Hoog-Keppel (foto) en zaterdag bij het prachtige kasteel Vorden. Dat hierbij ook nog eens een schitterend zonnetje zich liet zien, was natuurlijk perfect. De deelnemers waren het er dan ook unaniem over eens: prachtig evenement en zeker weer voor herhaling vatbaar! Volgend jaar viert Rollover Bronckhorst de tiende editie – foto Han Uenk
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.