Home / Beekbergen / Quizzen voor het goede doel

Quizzen voor het goede doel

BEEKBERGEN – Spelers, stadions en emblemen raden voor het goede doel. Het zat op zaterdag 1 juni goed vol in de kantine van V.V. Beekbergen. In aanloop naar de actie Alpe d’Huzes hielden Peter Ham en Alex van de Kamp een voetbalquiz om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker.

Oud-profvoetballer Andy van der Meyde, die speelde bij Ajax en Inter Milaan, en presentator Bert Losser van RTV-Oost deden belangeloos mee aan deze avond. Van Losser vuurde de quizvragen af op de deelnemers. Illustere namen uit de voetbalwereld zoals Van Jupp Heynckes en Maikel Kieftenbelt kwamen voorbij tijdens de quiz. In de pauze werd Van der Meyde aan een vragenvuur onderworpen. Na afloop van de quiz is er nog tijd voor een grote loterij, waarvan de opbrengst ook bestemd is voor het goede doel. De organisatie kijkt terug op een geslaagde avond met een mooie opbrengst voor de bestrijding van kanker.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.