Twee extra prikposten in Dieren

DIEREN – Rijnstate opent in Dieren twee extra prikposten voor bloedafname. Sinds 1 juni kan er bloed worden afgenomen in woonzorgcentrum Beverode op vrijdag van 9.00 tot 10.00 uur en in woonzorgcentrum Gelders Hof op dinsdag en vrijdag van 9.00 tot 10.00 uur.
Naast deze twee prikposten kan er in Dieren ook bloed worden geprikt in Multifunctioneel Centrum de Oase (dinsdag tussen 8.00 en 10.00 uur) en verzorgingshuis de Oude Plataan (vrijdag tussen 8.00 en 9.00 uur). Daarnaast zijn er op verschillende dagen en tijden in Rheden en Velp prikposten geopend. Kijk voor meer informatie op www.rijnstate.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.