Home / Bronkhorst / Golfkampioenen Engelenburg

Golfkampioenen Engelenburg

BRUMMEN – De jeugd clubkampioenschappen bij Golf en Countryclub Engelenburg in Brummen leverden weer drie nieuwe kampioenen op. Eva Smit werd eerste, gevolgd door Jorik van der Linden en Yannick Dalhuisen. Golfclub Engelenburg is een laagdrempelige vereniging waar het plezier in golfen voorop staat. Er zijn lessen op zondagmorgen en iedereen vanaf 6 jaar is welkom om een keer mee te doen om het golfen uit te proberen. Neem hiervoor contact op met Joke Luppes: 0575-566128 of via egcc.jeugd@gmail.com.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.