Home / Angerlo / Angerlo Vooruit 2 zaalkampioen

Angerlo Vooruit 2 zaalkampioen

ANGERLO – Angerlo Vooruit 2 is kampioen geworden in de derde klasse. De laatste wedstrijd was nog spannend, winst was noodzakelijk om kampioen te worden. Het publiek was massaal toegestroomd om te zien hoe de Angerloërs de heren van Steenderen van het veld speelden met 5-1. Tijd voor een feestje dus. Het jonge team hoopt de goede lijn volgend jaar in de derde klasse voort te zetten. Op de foto staan Jorn Peelen, Alwin Kelderman, Wesley Althoff, sponsor André Steintjes van Koistal, Mark Schlaghecke en Rogier Pelgrim. Op de hurken: Stefan van Limbeek, Michel Pietersz, Lester Manahuwa, Ruger Smorenberg en Jelmer Kingma.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.