Taartjesactie voor Ngora school in Oeganda

RHEDEN/ REGIO – Wederom organiseert de Stichting Projecten Soroti van de Rhedenaren Evert en Nel van der Wissel een taartjesactie ten bate van de Ngora school voor dove en doof-blinde kinderen in Oeganda. De roomboter-notentaartjes worden tijdens het Schaapscheerdersfeest op 15 juni verkocht, maar moeten wel vooraf besteld worden. Tot en met maandag 10 juni kan men per mail of telefonisch doorgeven hoeveel roomboternotentaartjes men wil afnemen. De prijs voor een taartje van 350 gram is 3. Op de braderie worden ook leuke Afrikaanse spulletjes (veelal handgemaakt) verkocht.

In Rheden en de Steeg kunnen de roomboternotentaartjes ook, tegen contante betaling, op zondag 16 juni thuis bezorgd worden. Belangstellenden van buiten Rheden of de Steeg die niet in de gelegenheid zijn om de kraam tijdens de braderie te bezoeken, kunnen de bestelde taartjes zaterdagavond of zondag (15 en16 juni) af komen halen op de Arnhemsestraatweg 161 in Rheden.
Het stichtingsbestuur bedankt iedereen bij voorbaat voor hun bijdrage om de leefomstandigheden op de school te verbeteren en toekomstmogelijkheden te creëren voor de kinderen van de dovenschool. Bestellen via de mail: margrietrheden@hotmail.com Telefonisch bestellen kan dat op 06-43027964.

www.projectsoroti.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.