Home / Doesburg / De Poedel herovert kadertitel in Doesburg

De Poedel herovert kadertitel in Doesburg

DOESBURG – Onlangs werd in Zalencentrum De Onderbouw in Doesburg om het Nederlands Kampioenschap Kadercompetitie gestreden. Biljartvereniging De Markt hield deze finale in het kader van haar 25-jarig bestaan.
De eerste speeldag stelde De Poedel zich nadrukkelijk kandidaat voor de titel. Slechts één partij werd die vrijdag verloren. Op zaterdag keerde de spanning echter terug. De Poedel verloor enkele partijen en BCS/Meilink Biljarts, BV De Ram en HWA Boele wisten aansluiting te krijgen. Zondagmorgen startte ronde tien met vier kanshebbers. In ronde tien viel als eerste HWA Boele af als kanshebber, in ronde elf gevolgd door BCS/Meilink Biljarts. De twaalfde en laatste ronde moest de beslissing gaan brengen, De Poedel of BV De Ram.
In die laatste ronde speelden Geurt en Eep Veer. Eep verloor met twee caramboles te gaan in negen beurten van Frans van Hoeij van BV De Ram. Geurt wist in een moeizame partij in achttien beurten aan het langste eind te trekken tegen Jos Vlot van HWA Boele. Daarmee heroverde meervoudig Nederlands Kampioen De Poedel de titel in de kadercompetitie. BV De Ram pakte het zilver en HWA Boele wist het brons te bemachtigen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.