Home / Dieren / Informatiemarkt wijzigingen in de minimaregelingen

Informatiemarkt wijzigingen in de minimaregelingen

DIEREN – Onlangs hield de gemeente Rheden een informatiemarkt voor intermediairs over de minimaregelingen bij Tagore in Dieren. Aanleiding voor de markt waren de wijzigingen in de minimaregelingen die per 1 januari 2013 in werking zijn getreden.
Nieuw was dat ook organisaties die werken voor deze doelgroep de mogelijkheid hadden zich te presenteren door een stand in te richten. Hiervan werd goed gebruik gemaakt. Hierdoor was de markt erg informatief en de organisaties waren in de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en konden op deze manier makkelijk informatie uitwisselen.
Na de officiële opening door wethouder Tjebbe Vugts ging de markt van start. Wethouder Vugts:”Deze markt voorziet op een uitstekende manier in de behoefte van organisaties die werken voor de doelgroep. Op deze wijze blijft iedereen op de hoogte van alle vernieuwingen in de lokale regelgeving en kan men de eigen cliënten goed bijstaan. Een bijkomend voordeel is dat organisaties in de gelegenheid worden gesteld om informatie over de eigen organisatie te verstrekken.”
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.