Home / Velp / Geslaagd pupillenweekend

Geslaagd pupillenweekend

VELP – De kinderen van mini-F, F, E en D van Sportclub Veluwezoom in Velp hebben een geweldig pupillenweekend achter de rug. De eerste dag werd besteed in Wunderland Kalkar. Bij terugkomst op het sportterrein stonden een springkussen en ijswagen met Italiaans ijs klaar. Na een gezonde maaltijd was het tijd voor een speurtocht. Tussen de bedrijven door is er natuurlijk ook lekker gevoetbald. De nacht was gezellig en bijzonder kort en zondagmorgen wachtte nog een verrassing toen Vito het veld op kwam lopen. De kinderen hebben genoten van een schitterend weekend, dat mede mogelijk werd gemaakt door sponsors Paul Hendriks Timmerwerken, hoveniersbedrijf Buurman, BP auto’s, Matsers café, aannemingsbedrijf Bumé, Salvatore ijs, Korendijk renovaties, Paul Korendijk, Epskamp woonhuisverbetering en alle vrijwilligers bedanken voor dit geweldige weekend.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.