Home / Dieren / Geslaagd schaaktoernooi

Geslaagd schaaktoernooi

DIEREN – Voor de derde keer werd op de Emmaschool in Dieren een schaaktoernooi gehouden. Ondanks dat het eindelijk lekker weer was, bleven maar liefst 21 kinderen op woensdagmiddag binnen op de sportieve uitdaging met elkaar aan te gaan. Na een gezamenlijke lunch werd er gespeeld op het scherpst van de snede. De tussenstanden waren te zien op het digitale schoolbord, waardoor de kinderen een extra impuls kregen om het nog beter te doen. Rond 17.00 uur werd de winnaar bekend. Vadim van Kuijk kreeg de felbegeerde wisselbokaal uit handen van Jermo Veldkamp, de winnaar van vorig jaar.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.