Home / Bronkhorst / Tuin Rhienderenseveld open

Tuin Rhienderenseveld open

BRUMMEN – De Tuin het Rhienderenseveld aan de Voorsterweg in Brummen is weer geopend voor het nieuwe zomerseizoen. In de maanden juni, juli en augustus is de tuin open op donderdagen van 12.00 tot 17.00 uur en op vrijdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Entree kost €3,50 per persoon. In juni zijn de bronzen en keramieke beelden van Jeanette Jansen, Marina van Olst en Joop van Ulden te zien.

In Het Rhienderenseveld vallen de ronde vormen van de borders op, die extra worden geaccentueerd door beukenhagen. Veel verschillende bloemenkleuren zijn te zien in de borders in de tuin. De kunstwerken die in juni te zien zijn passen goed in de tuin. De bronzen beelden van Jeanette Jansen staan in het teken van mensen en dieren. Joop van Ulden presenteert fonteinen in de vijvers van de tuin. En ook de ronde vormen van de keramieke beelden van Marina van Olst passen door hun vorm goed in Het Rhienderenseveld.
Op zondag 23 juni is er een arrangement met een High tea op Kasteel Engelenburg met de Brummense Overtuin en Hofstede het Holt in Leuvenheim. Reserveren kan tot 19 juni via info@engelenburg.nl of telefonisch: 0575-569999.
Het open tuin weekend op 22 en 23 juni is in combinatie met de Tuinenronde Oost-Veluwe. De andere deelnemende tuinen zijn de Brummense Overtuin, Klein Knoevenoord in Brummen, Hofstede het Holt in Leuvenheim en de Verborgen Tuinen in Voorst.
Kijk voor meer informatie op www.rhienderenseveld.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.